Brook gazdijelöltes

Kb. mintha nem lenne semmi baja. Mintha nem kötött volna valami észlény egy szoros bálamadzagot a mellkasára, ami átvágta a húst, amolyan plusz biztonsági faktorként a súlyos lánc mellé pluszban, biztos, ami tuti.
Brook totál kattant. De komolyan. Pörög, forog, viháncol, ugrabugrál, a nulladik perctől. Mint egy felhúzott Duracell nyuszi, hihetetlenül jókedvű, aktív kis bolondgomba.
Jön-megy, utál karanténban bezárva lenni, ha kiszabadul a napi kiengedés alkalmával, rohangál, mászik az emberre, képtelenség szédülés nélkül nézni őt.
A karanténunk extra fertőtlenítése alkalmából, helyhiány miatt összezártuk a kis műtőnkben egy másik hiperaktív kannal, amíg zajlott a takarítás, háááát…. Kb. csak annyit hallott volna egy idegen, hogy “hagyjátok már abba, fejezzétek már be, óvatosan, lassabban, mi a fenét csináltok, higgadjatok már le, nyugiiiii, bevered a fejed, te agyalágyult, noooooormálisak vagytok???”
Játszik ezerrel, imádja az embereket, a kutyákat, az életet.
Kizárt dolog, hogy nem fáj neki a hatalmas vágás a mellkasán, de magasról tesz rá, nem érdekli.
Eszméletlen kutya.
Imádnivaló.
Brooknak kertes házat keresünk, kinti-benti tartással, egy lakást valószínűleg percek alatt lebontana felügyelet nélkül, de mivel kicsi, és emberközpontú, így a beengedés alap.
Brook gazdit keres.
Azt sem bánnánk, ha második-harmadik kutyaként költözhetne valahová, mert neki kell a társaság.
Túl sokat volt egyedül kikötve.
2019.01.01-én született, ivartalanított keverék kan kutya.