Bosco Gazdijelöltes

Körülbelül 2 éves, ivartalanított keverék kan kutyus. Nyírtelken találták, csontsoványan. Bosco emberekkel egy nagyon tündér kutyi. Nagyon ragaszkodó, ugrál, bújik az emberhez egy kis simogatásért. Aktív kutyus. Más kutyákkal jól kijön. Határozott kezet igényel. Pórázon sétál.

Örökbe fogadható!

Bosco szintén bull típusú, és mint olyan, kisebb szívleállást okozott, mikor csontsoványan, kiszáradva, kimerülten megérkezett hozzánk Nyírtelekről.

Azonnal megjelent fejben a telep térképe, hogy hogyan tudnánk elhelyezni, hogy ne legyen túl kicsi helyen, de valószínűleg csak egyedül tartható.
Hisz kan, biztos domináns, bull jellegű, és nincs sok jó tapasztalatunk azon a téren, hogy őt másokkal együtt tartsuk.

Karanténoztatása, oltások és ivartalanítás után, némi költöztetés árán sikerült felszabadítani neki egy viszonylag kényelmesebb kennelt.
Már a karanténban felcsillant a remény, hogy talán össze lehetne szoktatni kutyával, ugyanis rácson keresztül kimondottan érdeklődő volt, nem morgott, nem akart elfogyasztani senkit reggelire, inkább csak hevesen csóvált.

2 év körüli lehet, és egy hatalmas bohóc, olyan, mint egy bolond kölyökkutya. Viháncol, puszit dobál, okos, tanítható, koncentrál az emberre.
Jó kiállású, szerintünk gyönyörű kutya, és lelkileg is teljesen rendben van, nincs megtörve, hálás, mindene az ember.
Szeret “énekelni”, ha a kennelek közt jövünk-megyünk, mindig utánunk kiabál, hogy “Hello, hol a napi puszim? A simim? Gyere játszani!”

Gondoltunk egy merészet, és kipróbáltuk, vajon Chiantival, egy másik bull szukával vajon hogy jönnek ki.
Bingó. Mesés a viszonyuk. 🙂
Nem csak a hely miatt örültünk, hanem azért is, mert így nincs egyedül.
Chiantira a tegnapi posztunk után lett egy komolyabb érdeklődő, úgy gondoltuk, hátha Bosconak is szerencséje lesz.
Szuper kutya szuper gazdit kerestetik. 😉
Természetesen IVARTALAN, chipes, oltott.
Privát üzenetben tudtok érdeklődni róla. (01.19)