Bonzó

Körülbelül 8 éves ivartalanított keverék kan kutya, aki Ibrányból került gondozásunkba, miután a napok óta tartó zord időben az utcán tartózkodott! Jobb szemét valamilyen sérülés következésben elvesztette! Pórázon szépen sétál, kedves természetű kutyus, szuka kutya mellé ideális társ. Örökbe fogadható!

Bonzó virtuális örökbe fogadója Kálmán Dóra és Sviatkó Gabriella.

Nagyon-nagyon-nagyon régen itt van. 8 év körüli most, durván 3 éve a menhely lakója. Pocakosabb úriember, teljesen láthatatlan kategória.

Amikor először tettük csapatba, miután súlyos szemsérülése után átesett a műtéten (az egyik szemét sajnos elvesztette), Bonzó úgy döntött, hogy mi nehogy már megmondjuk neki, hogy ő hol lakjon, az egyik reggel nem volt a helyén, egy másik kennelben találtuk meg, 4 lány mellett. Visszatettük, egy kevésbé zsúfolt kennelbe. Amúgy fogalmunk sincs, hogy csinálta, mert kb. a lehetetlen kategória volt ez a mutatvány.

Másnap reggel megint a 4 lány kenneljében hesszelt, a háztetőn, gúnyos vigyorral a pofiján. Eldöntötte, hol akar lakni. Ráhagytuk.
Soha többet nem próbált onnan meglógni.

Saját háreme van konkrétan, 4 olyan full esélytelen szukával él együtt, akiket anno egy elhunyt gazdi házából hoztunk el, a kutyák szinte egymást ették már az éhség miatt.

Bonzó szeret sétálni, de nem őrjöng érte, inkább amolyan egészségügyi mozgatásnak tekinti. Nyugodt, emberekkel kedves, szukákkal szuper, kanok mellé nem igazán ajánljuk. Sokat pihen, napozik, imád a háza tetején heverészni, figyelni az eseményeket.

Mindenképp kertes házba szánjuk, szuperbiztonságos kerítés esetén. Nem egyszerű. Nem fiatal, nem kicsi, nem hibátlan. De egy esélyt mindenki megérdemel.(06.10)