Bones gazdijelötes

Bones-ról is írtunk már, ma pedig megkezdte fotómodell karrierjét.
Csak a vakszerencsén múlt, hogy most nem egy hólepte mezőn fekszik élettelen teste, hisz egy másik mentés során, önkéntesünk, Csilla autója előtt rohant át épp egy jópofa hosszú lánccal a nyakában rémülten.
Fenekéből csontszilánkokat halásztunk ki, és miután másfél nap elteltével sem volt hajlandó megörvendeztetni minket egy kis végtermékkel, kocsiba vágtuk, és irány volt a kórház.
Azonnal öntötték bele az infúziót, a beleiben kőkemény masszát formált az emésztetlen csontszilánkhalmaz, meg minden egyéb, emiatt a végletekig kiszáradt, hisz a beleiben lévő cucc szivacs módjára szívta magába a vizet, amit megivott. Ha nem kap kezelést, már nem élne.
Az infi csodát tett, fel voltunk rá készülve, hogy műteni kell, de a csodadokijaink csodagyógyszerei megindították a folyamatot, így Bones végre megkönnyebbült, és egyetlen vágás nélkül, jó 1 kg-mal könyebben távozott a kórházból. ❤
Hamarosan csapatba költözik, onnan meg remélhetőleg egy jó meleg otthonba, ahol soha többet nem fogja kis nyakát húzni az a rohadt lánc. Bones gazdit keres.
2019.01.02-án született keverék kan kutya.