Bindi Gazdijelöltes

Körülbelül 2018. októberében született szuka kutyus.

Bindi nem egyszerű eset. Pihepuha, kicsike, abszolút lakáskutya méret, 2 év körüli kislány.
És visszahozott kutya. 

Egykori örökbefogadója kölyökként vitte ki, ám Bindi és a korábbi kutyák közt valahogy nem alakult ki összhang. Sajnos folyamatosan volt gond, a kutyák többször egymásnak ugrottak, nem tudjuk, ki és miért kezdeményezett.

Bindi nálunk társaságban van, durván 2 hete lassan. Semmi probléma nincs más kutyákkal, viszont az exgazditól kapott fotók alapján ezek a verekedések valóban megtörténtek, hisz a legutolsó fotón amit tőle kaptunk, Bindi csupa vér volt.
Bár szerették, gyerekkel is mesés volt a kapcsolata, mégis jobbnak láttuk, ha visszajön, mielőtt tragédia történik.

Az első napokon harapott, visszafordult ránk. Totál sokkos volt, fogalma sem volt, mi történik körülötte.
Rengeteg türelemmel, szeretettel annyit értünk el eddig, hogy már nem harap, nem morog, nem kapkod, csak eltűri, ha felemeljük, simogatjuk, de egyelőre többet nem hajlandó mutatni magából.

Még mindig végtelenül szomorú, nagyon nehezen dolgozza fel a vele történteket.
Sajnos 2 év alatt nem történt meg az ivartalanítása, ezen hamarosan átesik, addig is próbálunk neki esélyt adni ezzel a poszttal.
Nagyon türelmes, nagyon nyugodt gazdit szeretnénk neki találni, aki elfogadja, hogy neki idő kell, míg újra bízni tud valakiben.

A vele történtek miatt extra módon szigorúak leszünk, kizárólag olyan jelöltet keresünk, akinél a legcsekélyebb esély sincs meg arra, hogy feladja, és újra kitegye őt egy ilyen traumának.
De tényleg, ez most nagyon komoly.
Olyan embert keresünk, akinek egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen, hogy ha netán elköltözik a Holdra, akkor Bindinek is lesz jegye az űrhajóra.