Bilbo

2020.11.02-én született,ivartalan keverék kan kutyus.

Bilbo történetére már biztosan nem sokan emlékeznek, egy nagyon rossz környéken volt kikötve egy kerítés tövéhez, testén rengeteg véres, eleven seb, a fél oldala gyakorlatilag csupasz volt.
Hosszú ideig volt karanténban, mára már nyoma sincs a sebeknek, a szőre gyönyörűen visszanőtt, és egy nagy mamlasz kutya lett belőle. Nagyon fiatal, max. 1 év körüli most, viszont sajnos viszonylag hamar kiderült, hogy nem fogjuk tudni csapatba tenni.
Nem szereti a többi kutyát, és akkor finoman fogalmaztunk, egészen biztosan szoktatható lenne, főleg, hogy ilyen fiatal, de erre nálunk nem sok esély van, 200 kutya közt.
Egyedüli kutyának szuper lenne, egy sportosabb gazdi mellé, mert Bilbo aktív, szeret mozogni, sétálni, játszani.
Ja, a macskákat levadászná, ha hagynánk, szóval tényleg semmilyen állat ne legyen mellette, ezt komolyan kell venni.
Lakásban egész nap megbolondulna, ezért mindenképp kertes házba szánjuk, neki nincs gondja a kinti tartással sem, bár szereti az embereket, és vágyik is a társaságra, de nem olyan függő módon. Persze a legjobb az lenne, ha szabad bejárása lehetne a házba, viszont esetében ehhez nem ragaszkodunk.
Ha nem vonja el a figyelmét macska, másik kutya, akkor abszolút tud koncentrálni az emberre.
Nagyon kicsi gyerek és idős ember mellé viszont nem javasoljuk, hebrencs természete és mérete miatt (egy gyengébb embert simán felborít, csupán szeretetből).
Ivartalanul, oltottan, chipesen, negatív szívféreg teszttel várja az igazit.