Ez a nap is eljött végre…

Kb. 1 ével ezelőtt kértünk segítséget az idős kutyáink új kennelének megépítése miatt. Nagyon sokan összefogtatok, közel 1,2 millió forintot utaltatok. Elkezdtünk tervezgetni, gondolkodni, hogyan lenne ideális a kialakítás.

Többféle verzió is szóba került, volt olyan, aminek közel 6 millió forintos költsége lett volna. Végül megtaláltuk azt a megoldást, amit meg tudtunk valósítani. A tél beköszöntével sajnos meg kellett állnunk a munkálatokkal, bármennyire szerettünk volna már készen lenni, sajnos várnunk kellett.

Akiknek óriási köszönettel tartozunk:
az összes adományozónak, akik kisebb nagyobb összeggel segítették a projektet, köztük Szabó Dánielnek, aki egymaga 600000 ft-ot utalt át nekünk, miután ellátogatott hozzánk, és megismerte a menhelyet, és kutyáinkat. 

Hatalmas segítséget kaptunk (ismét) az Orha művektől, akik az épület vasszerkezetét legyártották nekünk, felállították, és mindezért egyetlen forintot sem fogadtak el tőlünk.

Csoma Jocó, a Pet-Box Állateledel szaküzlet tulajdonosa, és a Csoma Komplex Kft. vezetője emberi erőforrásban, szerszámokban, eszközökben, betonkeverővel segített nekünk, nagyon szépen köszönjük neki is. ?

Köszönjük szépen a Hangya Közösségnek és a Cofidisnek , hogy a több, mint 2 millió forintos költséget 300000 ft-al csökkentették a támogatásukkal.

És végül, de nem utolsósorban, ezermester kollégánkra, Gáborra is nagyon büszkék vagyunk, aki a komplett projektet irányította, levezényelte, fúrt, faragott, hegesztett, ásott, betonozott, festett, szerelt, és szuper ötleteivel segítette a megvalósítást. ?

Összesen 13 idős kutyus veszi birtokba az új placcot hamarosan, a fűtött épületben kényelmes fekhelyeket alakítottunk ki, az udvart pedig árnyékos fák teszik komfortossá nekik nyáron. Az első csapat a mai nappal beköltözött, IMÁDJÁK az új szituációt, pár napon belül kész vannak az utolsó simítások, azaz az elválasztó kerítés, és költözhet a második csapat is.
Ezeknek a kutyusoknak vajmi kevés esélyük van már arra, hogy gazdát találjanak, utolsó hónapjaikat, éveiket végre méltó körülmények közt tölthetik el, mintha egy kertes házban élnének, benti alvással, meleg helyen.
KÖSZÖNÜNK SZÉPEN MINDENT!!!