Elmarad az Állatbarát Alapítvány idei nagyrendezvénye!

 

Vérző szívvel, de meg kellett hoznunk ezt a döntést: az idei „Fesztivál az állatokért” rendezvényünket elhalasztjuk a kialakult COVID vírushelyzet miatt.
A terveink alapján a Fesztivált szeptember 27-én tartottuk volna, de muszáj felelősen gondolkodnunk az egészségetek érdekében.
Ez a rendezvény mindig nagyon sok embert vonzott, és nem szeretnénk, ha esetleg az általunk szervezett összejövetelen fertőződne meg bárki.

Sajnos az eddig meghívott kiállítóink és fellépőink közül is többen jelezték, hogy ebben a helyzetben nem szívesen vennének részt bármilyen eseményen.
Nagyon sajnáljuk a fesztivált, már csak azért is, mert számunkra ez is egy hatalmas lehetőség arra, hogy olyan emberek is megismerjék a munkánkat, akik előtte esetleg nem ismertek minket.

Ezért!!
Célozzuk meg a tavaszt!
Őszintén bízunk benne, hogy addigra normalizálódik a helyzet, és pótolhatjuk ezt a számunkra nagyon fontos rendezvényt, ami hosszú évek óta hagyomány már.

Nagyon szépen köszönjük a tombola felajánlásaitokat, természetesen ezeket a “pót-fesztiválra” félretesszük.

Mit hozhat a jövő?
Kicsit hiánypótlásként még egy utolsó őszi garázsvásárt tervezünk, aztán lassan elkezdjük a karácsonyi vásár előkészületeit, természetesen a megfelelő higiéniai előírások maximális betartásával.
Köszönjük a megértéseteket!
A menhely továbbra is fogad látogatókat, szeretettel várunk benneteket kutyasétáltatásra!