Azért jó is történik. ❤️

Ollie egy borsodi putrigyerek volt eredetileg.
Most pedig egy nyíregyházi panelgyerek, de a két állapot közti idő szomorkás és reménnyel teli is volt egyben.
Amikor Babák Kata segítséget kért tőlünk, és elmesélte a sztorit, azonnal igent mondtam. Egyrészt biztos voltam benne, hogy ez a kis pincsi-valami mix tuti hamar gazdis lesz, másrészt a saját kutyám jutott eszembe, aki 4 hónapos korában, egy esti séta közben kutyatámadás áldozata lett, és órákig lebegett élet-halál közt, végül az életmentő műtét sikeres volt, és immár 4 évesen napi szinten táncol az idegeimen. ?
Ollieval ugyanez történt, egy kutya törte szanaszét a lábát. 2 hosszadalmas csontműtéten esett át, a második pár hete volt.
Az irodában lakott, első perctől szobatiszta volt. Megfelelni akarása hihetetlen volt, csendes ragaszkodása szívszorító. Hozzám nőtt, mint minden “irodakutya”.
3 lábon sántikálva is kitörő örömmel üdvözölt minket minden reggel.
Volt nálam 3 szőke kis ideiglenes, cukkerborsó gyönyörűség mindhárman. A szomszédom fia bejelentkezett az egyikre, de már “későn”, a kicsiket lefoglalták. A szomszédom tapasztalt kutyatartó, a fia, Csabi viszont még nem tapasztalta meg, milyen az, mikor kizárólag ő felelős egy kutyáért.
Eljöttek a menhelyre a párjával, Julcsival, hogy első kutyás gazdiként válasszanak. Először Olliet látták meg az irodában, bár végig mentünk az összes kutyán, de visszakanyarodtunk az irodába… mert ott volt ő. Ollie, a szelíd, sánta kis mix, aki mély benyomással volt rájuk. Hazavitték, még aznap, idibe.
Azóta kb. 2 hónap telt el. Ollie véglegesen belevéste magát a szívükbe, ami nem csoda.
Tökéletes választás volt, mindkét fél részéről.
Ollie hazaért, végleg.
Nagyon köszönöm nektek, Csabi és Julcsi, hogy ennyire szeretitek őt. Minden kutyánknak ilyen gazdit szeretnénk. ❤️ (Novák Évi)