Amikor minket kell menteni :D

Ha nem ücsörgött volna a sérült Pandora az autóban, még vicces is lehetett volna a sztori, nagy mázli volt, hogy a kutyi nyugodtan, fűtött autóban pihent, amíg a 3 órás mentőakció lezajlott.

Csak nem a kutyát kellett menteni, hanem minket…
Este jött ugye a hívás, sérült kutyát találtak. A kollegina, Brigi a szomszédos településen lakik, így ő ért oda elsőnek, de közben útnak indítottuk a mentőnket, Zoli kollégánkkal, hogy Brigi végre hazamehessen a 12 órás munkanapja után a saját 10 mentett kutyájához.
Kutyi megvan, kocsiba be, Zoli még sehol.

Aztán jött a hívás, a GPS eltájolta Zolit valamerre, sötét volt, köd, és a mentő beragadt a sárba, de olyan szinten, hogy gyakorlatilag kb. elsüllyedt a kerék.

Brigi elindult Zoli irányába, de behajtani nyilván ő sem tudott. Este 9, segítség kell.
Felvettük a kapcsolatot az új ibrányi állatvédőkkel, A Hangtalanokért Állatvédő Egyesület csapata pedig azonnal ugrott, hogy kiszabadítsanak minket, ezúton is nagyon szépen köszönjük nekik! ❤️ Sőt, még a felmerülő költségeket is fizetni akarták.

Hamar rájöttünk, hogy ez így nem fog menni, próbáltunk környékbeli traktorosokat elérni, de nem sikerült.
Végül kihívtuk a tűzoltókat.
Meg is érkeztek, nekik is nagy köszönet, de bejönni arra a részre ők sem tudtak, csak gyalog. Addigra a mentő már teljesen felfeküdt a sárra.

Végül az egyik tűzoltó utolérte a traktoros ismerősét, akinek segítségével kiszabadult az autónk.

Éjfél körül sikerült végre elindulni, Pandorát lekezeltük, elhelyeztük, hajnali 1 körül mindenki hazaért.
Sajnos a traktoros úriember nevét nem tudjuk, de hatalmas hálával tartozunk neki. Köszönjük!!! ❤️

A történtek ellenére nagy boldogság, hogy ennyi segítőkész ember van a környezetünkben, és ha mi szorulunk segítségre, van kihez fordulnunk.
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK.