Adó 1%.

Évente durván 5000 ember dönt úgy, hogy nekünk adja. Ez nagyon szép szám, és mi hihetetlenül hálásak vagyunk érte, hisz ebből a pénzből tudunk évente 5-600 új kutyát és 150-200 cicát megmenteni, gyógykezelni, etetni, ellátni.

Az alap dolgokon túl ebből tudunk szinten tartani, sőt, fejleszteni, persze a plusz gyűjtések nélkül ez nem menne.
Tavaly 46 millió forintba került a komplett működés, 20 millió Ft adó 1%-ot kaptunk, a többit összegyűjtöttük, és bizony a vésztartalékhoz is hozzá kellett nyúlnunk.
A legnagyobb költségünk mindig az állatorvosi költségek.

Sok tervünk és álmunk van idén is, az összes kennelrácsot szeretnénk lefesteni, a belső karantént a lábadozó állatoknak felújítani, újabb kutyaházakat beszerezni, hatalmas álmunk egy párakapus megoldás a nyári hőségben a betonkennelek hűsítésére, a csatornahálózatunk felturbózása (a gyenge szivattyú és egyéb gondok miatt egyszerre egy ember tud slagolni), a kennelek komfortosítására is lenne pár ötletünk.
A karantén melletti lábadozó udvarkánk is erősen felújításra szorul.

Igyekszünk minél több emberhez eljutni szűkebb és tágabb környezetünkben is, de sokszor azt tapasztaljuk, hogy rengeteg olyan nyíregyházi van, akik még soha nem jártak nálunk, nem tudják mit csinálunk és hogyan.

Ezért, szeretnénk tőletek, akik ismertek minket, segítséget kérni. Illetve egy kis együttműködést.
Arra gondoltunk, hogy korábban már említett #győzzmegegyembert kampányunkra komolyabb hangsúlyt fektetünk.

Tehát, győzz meg egy embert. 🙂 Keress valakit a környezetedben, aki nem tud rólunk, aki nem járt még nálunk, aki nem ismer minket, aki nem tudja, mekkora segítség az, ha nekünk adja az adó 1%-át.
Hozd ki hozzánk, sétáljatok egyet egy kutyánkkal (vagy kettővel).
Tegyél ki egy szórólapot a munkahelyed étkezőjében a hűtőre, vagy csak nyomtatsd ki ezt a fotót, és dobd be a szomszéd postaládájába.

Ha az 5000 ember közül mindenki csak EGYETLEN másikat meg tud győzni, akkor megdupláztuk a támogatóink számát. Persze ez álom, nem sok realitásalapja van, de próbáljuk meg.
#győzzmegegyembert ❤️