Adj egy tárgyat az állatokért

Tudjuk, még csak október közepe van. És 20 fok. 
De ez a pár hét karácsonyig pikk-pakk elrepül, mi pedig elkezdtük berendezni az oktató termünket, a sok-sok előadás után lassan átalakítjuk színes-szagos karácsonyi kispiaccá. 
Van pár cuccunk nekünk is, de ezennel megnyitjuk az “Adj egy tárgyat az állatokért” hagyományosnak számító kis gyűjtésünket.
Nézz szét otthon, és hozd be azokat a kisebb tárgyakat, amit te már nem használsz, de sajnálsz kidobni, bármit, amit kaptál, de nem tetszik, meg ilyesmik.

Okulva az előző karácsonyokból, és a turiból is…
Kérünk benneteket, csak olyan dolgokat hozzatok, amik jó állapotban vannak, tehát ne szemétlerakó legyen a menhely, hisz sajnos sokszor futottunk bele törött bögrékbe, szakadt, foltos gyerekjátékokba, repedt tányérokba, rozsdás villákba, kávéval leöntött régi festményekbe, 1993-mas falinaptárba, aminek semmi értelme, hisz megvenni senki nem fogja, nekünk viszont gondot okoz később.
Hogy mégis miket várunk?
Dísztárgyak, illatgyertyák, kutyás/macskás holmik, gyerekjátékok, társasjátékok, bontatlan illatszerek, ékszerek/bizsuk, használati tárgyak, izgalmas/érdekes/szuper állapotú könyvek (kérlek ne hozzatok olyanokat, amiket sosem fog senki elolvasni, pl. “A büdösbogarak szerelmi tánca”, vagy “A parókakészítés 1001 fortélya”).
Nagyon köszönjük, ha segítesz egy tárggyal.
A vásár komplett bevételét a védenceinkre fordítjuk.

Az Állatok karácsonyát december 14-re tervezzük, erről majd írunk részleteket.