Ez a kutya az egyik olyan gyerekünk, akire nem kértünk támogatást tőletek, hanem azokból a megmaradt összegekből műttettük, amik más kutyákra utalt összegekből maradtak. És hihetetlen módon ő az egyik legdrágább mentésünk.
Mindkét mellső lába törött volt. Az egyik nyílt töréses. Több műtéten esett át, mindegyik nehéz és bonyolult volt, az egyik lábát ráadásul újra kellett műteni, mert csúnyán begyulladt a behelyezett lemez körülötti terület.
Asuma nagyon fiatal, németjuci jellegű kisborjú. Töménytelen jóindulat, kedvesség, szeretet árad belőle.
Tudjuk, sokan felhördülnek majd, de Asuma nem mehet kizárólag kintre. Kinti-benti, vagy benti kutyának szánjuk, a lába miatt. Szépen terheli már , de egy rossz mozdulat, és fáj neki. Még. Az egyik lábán lévő pukli valószínűleg szépséghiba marad majd.
Asumát nem adjuk bárkinek. Nem mehet kennelbe, láncra végképp nem, udvarba házőrzőnek sem, mert alkalmatlan rá. Neki egy igazi otthont szánunk, ahol kanapén alhat, ahol befúrhatja a fejét a gazdi ölébe, ahol imádják és féltve őrzik őt.
Asuma egy különleges és gyönyörű kutya, akiért megfeszített küzdelmet vívtunk, és nagyon aggódtunk. Most eljött az idő, hogy családba engedjük őt. Olyanba, akik méltók rá. ❤️