4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Fooldal » Pályázatok
Pályázatok
Az Állatbarát Alapítvány a Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében sikeres pályázatot nyújtott be SMCA-2012-0217-Z számon, „ Társadalmi szerepvállalás fejlesztése a hatékony állatvédelem jegyében – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” címmel.
Alapítványunk sikeresen pályázott a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöldforrás Pályázati kiírására 2011-ben „Szemléletformálás az állatok ivartalanítása érdekében - hogy ne kerüljön újabb állat az utcára!” címmel.
A régi állatbarátok már tudják, hogy ha szombat, akkor kutya-suli. Múlt hét szombaton az időjárás is kegyeibe fogadta a tanulni vágyókat, mert kellemes tavaszi napsütésben kezdődhetett meg az okítás. A hozzánk ellátogató kállósemjéni Általános Iskola kis diákjai az Állatotthon lakóit próbálták illemre tanítani, de sokan érkeztek saját kutyával.
A Bem József Általános Iskola ötödikesei látogattak el az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza, Csatorna utcai Állatotthonába, hogy személyesen ismerkedhessenek meg az itt élő négylábúakkal és megtapasztalhassák a gondozásukkal kapcsolatos feladatokat.
Az Állatbarát Alapítvány „Demonstrációs szemléletformáló központ kialakítása az Állatbarát Alapítványnál a felelősségteljes állattartás és az ivartalanítás népszerűsítésére” (ÉAOP-5.1.3.-10-2010-0015) címmel nyújtott be pályázatot 2010-ben az Észak-Alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez.
„Demonstrációs szemléletformáló központ kialakítása az Állatbarát Alapítványnál a felelősségteljes állattartás és az ivartalanítás népszerűsítésére” címmel nyújtottunk be pályázatot 2010-ben az Észak-Alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez.
vissza  elore 

Milyen programnak örülnétek a tavasz folyamán a legjobban?
Nagy tavaszi garázsvásár, a bevételből kutyusaink bolha és kullancs elleni védekezését fedezzük
Családi hétvége, sok sétával, kutyás programokkal
Telepszépítő hétvége - füvesítés, faültetés, tereprendezés kicsiknek és nagyoknak
Mozduljunk ki együtt - erdei kirándulás a menhely kutyusaival
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: