4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek » Rövidesen ismét Fesztivál az Állatokért
Rövidesen ismét Fesztivál az Állatokért
2017. szeptember 12.
A+ | A-
Minden év október 4-én világszerte ünneplik meg állatbarátok az Állaok Világnapját. Alapítványunk minden évben egy városi, izgalmas fesztivállal köszönti az állatokat, állattartókat... Az idén is elérkezett a várva várt pillanat, hogy minden állatbarát ismét egy állati jó napot töltsön együtt kedvenceikkel a Bujtosi Városligetben a Fesztivál az állatokért rendezvényünkön!

Minden év október 4-én világszerte ünneplik meg állatbarátok az Állaok Világnapját. Alapítványunk minden évben egy városi, izgalmas fesztivállal köszönti az állatokat, állattartókat...

Az idén is elérkezett a várva várt pillanat, hogy minden állatbarát ismét egy állati jó napot töltsön együtt kedvenceikkel a Bujtosi Városligetben a Fesztivál az állatokért rendezvényünkön!

2017. szeptember 24-én (vasárnap) 9.30 órától egy vidám kutyás felvonulással veszi kezdetét a a programokban bővelkedő családi nap. A Bujtosi Városligetben 10.00 órától kezdődnek a programok, ahol alapengedelmességi, agility , terápiás kutyás bemutatók színesítik a napot.

Nem maradhat el idén sem a keverék kutyák szépségversenye, legyen az kicsi, közepes, vagy nagy testű, fiatal, vagy öreg eb, várjuk a nevezésüket.

És hogy senki ne menjen üres kézzel haza, a Tombolasorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára.

Egész napos tanácsadásokkal várjuk a gazdikat, játékokkal a gyerekeket és meglepetés programokkal az érdeklődőket!

(részletes programmal is hamarosan érkezünk)

HIRDETÉS
Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: