4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek » Mozgalmas, örömteli nap
Mozgalmas, örömteli nap
2017. szeptember 02.
A+ | A-
Bár mindenki az iskolakezdés lázában ég, mégis igen mozgalmas napja volt Állatotthonunknak.

Bár mindenki az iskolakezdés lázában ég, mégis igen mozgalmas napja volt Állatotthonunknak.

Egyik borzos kis lakónk, Buksika a Dechatlon Áruház családi napjára volt hivatalos. Türelmetlenül várta már reggel az érdeklődőket és láthatóan jól érzete magát a vendégségben :) Köszönjük a Dechatlonnak, hogy bemutathattuk Alapítványunkat, munkánkat, lakóinkat, hogy részt vehettünk az eseményen.

Közben az Állatotthonban is pörögtek az események....

Legnagyobb örömünkre több kis lakónk is gazdira vagy ideiglenes befogadóra talált. Így költözhetett ma új, szerető otthonba Datolya, Rumli, Dagi, Bella és Rocco kutyusok valamint Áfonya cica.

Nagyon boldog gazdis éveket kívánunk mindannyiuknak és köszönjük a gazdiknak, hogy a menhelyről történő örökbefogadás mellett döntöttek :)

Erre biztatunk mindenkit, hiszen nagyon sok elárvult állat vár felelős gazdira, biztonságos otthonra... Ezzel nem csak a kiválasztott új kis kedvencen segíthetünk, hanem a még utcán élő, bajban lévő társán is, hiszen kizárólag örökbe fogadás útján szabadul fel hely a menhelyeken.... Gyertek, látogassatok ki hozzánk és ismerjétek meg négylábú lakóinkat!

HIRDETÉS
Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: