4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek » Légy boldog Kira!
Légy boldog Kira!
2017. november 29.
A+ | A-
Sok könnyet látott már ez a menhely. Sírunk, ha gyógyíthatatlan egy védencünk, ha nehéz döntéseket kell hoznunk, ha nem tudunk annyit segíteni nekik, mint szeretnénk, ha látunk itt felnőni kutyákat, akik senkinek nem kellenek.
Sok könnyet látott már ez a menhely. Sírunk, ha gyógyíthatatlan egy védencünk, ha nehéz döntéseket kell hoznunk, ha nem tudunk annyit segíteni nekik, mint szeretnénk, ha látunk itt felnőni kutyákat, akik senkinek nem kellenek. És sírunk akkor, amikor elkövetjük azt a hibát (nagyon-nagyon sokszor), hogy túl közel engedünk magunkhoz valakit, akiről tudjuk, hogy előbb-utóbb elmegy. Mert szép, mert megrendítő a története, mert gazdira talál. Mi pedig végig nézzük, ahogy kilép kapun, és bár tudjuk, hogy így lesz jó nekik, mégis fáj, mert ők minden egyes ugatásukkal, sóhajukkal, farkcsóválásukkal, reggeli örömükkel, minden magukra szedett kilóval, sétával, játékkal örökre beleírják magukat a szívünkbe. Kitörölhetetlenül.Kira november 17-én került be hozzánk. 23 kg volt. Kira november 27-én hagyta el a menhelyet, és költözött új otthonába. 27 kg most.A képen Kira, és pótanyukája, Barbi. Mind a 4 kilóját, és az összes mosolyát neki köszönheti ez a gyönyörű kutya.Vigyázz magadra kutymó. A szívünkbe költöztél Te is.
HIRDETÉS

Milyen programnak örülnétek a tavasz folyamán a legjobban?
Nagy tavaszi garázsvásár, a bevételből kutyusaink bolha és kullancs elleni védekezését fedezzük
Családi hétvége, sok sétával, kutyás programokkal
Telepszépítő hétvége - füvesítés, faültetés, tereprendezés kicsiknek és nagyoknak
Mozduljunk ki együtt - erdei kirándulás a menhely kutyusaival
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: