4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek » Fülöp ideiglenesen kijöhetett a kórházból!
Fülöp ideiglenesen kijöhetett a kórházból!
2017. május 22.
A+ | A-
Fülöp bejelentkezik! Örömmel értesítünk benneteket, hogy tegnapi nap folyamán Fülöp kijöhetett a kórházból ideiglenesen!

Fülöp bejelentkezik!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy tegnapi nap folyamán Fülöp kijöhetett a kórházból ideiglenesen! A Futrinka Egyesület segítségével találtunk számára egy megbízható, nagyon kedves hölgyet, aki szakmailag tudja vállalni Fülöp kezelését, míg készen nem áll a gazdis életre! Szerdán reggel Fülöpnek vissza kell mennie a kórházba, hogy a nyakán lévő seb miatt átessen a plasztikai műtéten, és ha addig minden jól alakul nem lesz visszaesés az állapotában akkor a szondát is eltávolítanák a gyomrából! Tegnap esti beszámoló alapján Fülöp nagyon jól érzi magát! Találkozott egy két kutyussal, de mit sem foglalkozva velük tovább sétált felfedezni az új terepet. Megtalálta a számára legmegfelelőbb helyet a kis kerti tó mellett, ahol egész délután napozott és pihent. Találkozott gyerekekkel amire szintén nem volt semmi negatív reakciója. Evett szájon át és szerencsére hányás nem volt a tegnapi napon! Viszont az ételt nagyon félti, olyankor nagyon morog és nemtetszését fejezi ki! A "pofaketrec" csak kötéscseréhez szükséges!
Fülöp képeivel szeretnénk nektek kellemes hetet kívánni!

HIRDETÉS

Milyen programnak örülnétek a tavasz folyamán a legjobban?
Nagy tavaszi garázsvásár, a bevételből kutyusaink bolha és kullancs elleni védekezését fedezzük
Családi hétvége, sok sétával, kutyás programokkal
Telepszépítő hétvége - füvesítés, faültetés, tereprendezés kicsiknek és nagyoknak
Mozduljunk ki együtt - erdei kirándulás a menhely kutyusaival
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: