4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek » Athos - 2 hét a csatorna fogságában
Athos - 2 hét a csatorna fogságában
2017. július 30.
A+ | A-
Nagykállóból érkezett bejelentés a tegnapi nap folyamán, hogy egy esővíz elvezetésére szolgáló csatornából kétségbeesett ugatást hallanak egész nap, de a kutya hangja már elég halk és elcsendesedni kezd.

Nagykállóból érkezett bejelentés a tegnapi nap folyamán, hogy egy esővíz elvezetésére szolgáló csatornából kétségbeesett ugatást hallanak egész nap, de a kutya hangja már elég halk és elcsendesedni kezd.

Gondolkodás nélkül autó ültünk és elindultunk. Nem tudtuk, hogy milyen körülmények, akadályokkal kell szembenéznünk, hiszen a bejelentő szerint a csatorna fedelet nem lehet felszedni.

Rövid idő alatt a helyszínre értünk, mindaddig a bejelentők felfeszítették a csatorna fedelet, amit hálásan köszönünk nekik, hiszen ezzel nagyban segítették a mentési munkánkat, bár elmondásuk alapján már nem hallották a segítségkérő ugatást.

Leereszkedve a csatornába bevilágítottuk, ám egy kósza fénycsóva nem sok, de annyit sem láttunk. Pár perc elteltével valami hangot hallottunk, valami víz csöpögést, talán mintha inna a kutyus a csatornából, aztán határozott kimerült lihegést, ezzel meg is bizonyosodtunk, hogy ott van és él. A csalogatásra, hívó szavakra a kisöreg összeszedte minden megmaradt erejét, bizalmat szavazott és elődugta kis buksiját. Kiemeltük, chipet ellenőriztük és kiderült, hogy regisztrált chipes a kutyus.

Gazdit értesítettük, aki közölte, hogy 2 hete keresi elveszett öregecskéjét, aki 17 éves!!! Hazaszállítottuk Athost, aki a gazdi hangjára és ismerős környezetre máris boldogsággal, megkönnyebbüléssel reagált.

HIRDETÉS

Milyen programnak örülnétek a tavasz folyamán a legjobban?
Nagy tavaszi garázsvásár, a bevételből kutyusaink bolha és kullancs elleni védekezését fedezzük
Családi hétvége, sok sétával, kutyás programokkal
Telepszépítő hétvége - füvesítés, faültetés, tereprendezés kicsiknek és nagyoknak
Mozduljunk ki együtt - erdei kirándulás a menhely kutyusaival
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: