4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek » Áron karácsonya
Áron karácsonya
2017. november 26.
A+ | A-
Áron már 9 éves. Kis testű , van még jó pár éve. Talán még pont 6. Annyi , mint mióta nálunk van. Iszonyú hosszú idő ez, ha egy kutyaéletet veszünk alapul.


6 év. 6 hosszú év a menhelyen. Minden reggel ugyanúgy kezdődik, 7 körül megérkezik az első ember. Áron nem látja , mert nem a kapura néz a kennelje, de hallja. Figyel, fülel , tudja , hogy nemsokára reggeli. Szereti a pocakját, egyre jobban, mert öregszik. Egyre hosszabb a reggeli nyújtózás, egyre kellemetlenebb a hajnali hideg, egyre kevesebb a remény, hogy a reggel másképp induljon.

Egy teraszon, egy füves kertben, egy kanapén netán. A postással, a kukásautóval, iskolába induló gyerekekkel a kapu előtt. Családdal, aki naponta többször megsimogatja, szól hozzá.

Áron fekete, jelentéktelen utcakutya, egy homoktanyáról mentett “nyakas” kutya. Így hívjuk őket, a kis nyakasainkat, akik kivétel nélkül úgy kerülnek be hozzánk, hogy valami izé a nyakuk köré van nőve. Egy lánc , egy bálamadzag, egy kábel. 3 éves lehetett. Egy szerencsétlen kis árva, aki jó ég tudja, mióta vonszolhatta magát kimerülve a tanyavilágban a szoros madzaggal a nyakán.

Áron már 9 éves. Kis testű , van még jó pár éve. Talán még pont 6. Annyi , mint mióta nálunk van. Iszonyú hosszú idő ez, ha egy kutyaéletet veszünk alapul.

Még mindig nem adtuk fel a reményt , sosem fogjuk. Áron nem kér sokat karácsonyra, csupán egy kis helyet valaki otthonában, szívében. Egy családot , aki szereti őt.

Mi nagyon szeretjük , nehéz lenne megválni tőle, de akkor lennénk a legboldogabbak, ha végre könnyes búcsút vehetnénk. Áron családot szeretne. Mi meg azt, ha már idén nem velünk ünnepelne.

HIRDETÉS

Milyen programnak örülnétek a tavasz folyamán a legjobban?
Nagy tavaszi garázsvásár, a bevételből kutyusaink bolha és kullancs elleni védekezését fedezzük
Családi hétvége, sok sétával, kutyás programokkal
Telepszépítő hétvége - füvesítés, faültetés, tereprendezés kicsiknek és nagyoknak
Mozduljunk ki együtt - erdei kirándulás a menhely kutyusaival
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: