4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek
Híreink
Minden év augusztus 16-án tartják A hontalan állatok világnapját.
Connyra Magyon találtak rá, kóborolva, sérülten.
Július elején kerestek fel minket, hogy Lili, az idős labrador kutyus megszökött az egyik viharban.
Az elmúlt napokban teljes gőzzel ment az Állatbarát Napközi. Közel 30 gyerek tapasztalhatta meg, milyen is gondoskodni, felelősséget vállalni egy másik élőlényről. Mi pedig örömmel láttuk, hogy milyen tiszta szeretettel fordultak napköziseink négylábú lakóink fel.
Mint beszámoltunk róla, a napokban két elhagyott kölyökre találtunk Benkőbokor környékén. Rizottó a szemén egy borzalmas sérüléssel került gondozásunkba.
Nagykállóból érkezett bejelentés a tegnapi nap folyamán, hogy egy esővíz elvezetésére szolgáló csatornából kétségbeesett ugatást hallanak egész nap, de a kutya hangja már elég halk és elcsendesedni kezd.
Bejelentést kaptunk, hogy Benkőbokorban találtak két kiskutyát és az egyiknek szeme megsérült. Bár helyünk egy talpalatnyi sem, mégis útnak indultunk értük, hiszen nem maradhatnak az utcán.
Kedves meghívásnak tettünk eleget vasárnap, hiszen különleges gyereknapot szerveztek a Múzeumfaluban.
Nepál 2 évvel ez előtt került gondozásunkba. Csengerben találtak rá állatbarátok egy elhagyatott erdős területeten a súlyosan bőrbeteg, lesoványodott kutyára. A gennyes bőrgyulladástól Nepál szinte teljesen kopasz volt. Váladékozó, kivörösödött bőre miatt óriási kínokat élhetett át, amit tetőzött állandó éhsége.
Csöpi még nem volt egy éves, mikor ki tudja hány hét-hónap kóborlás után Állatotthonunkba került. Valószínűleg minden rosszat megtapasztalt az utcán, hiszen félt az érintéstől, a póráztól, az ember közelségétől és félelmében kapkodott.
vissza  2  3  4  ... 69  70  71  72  előre 

Ön melyik kutyust látná szívesen a 2017. évi kártyanaptárunkon?
Alíz és Arany
Frida
Fagyi
Gedeon
Káposzta
Leó
Hunor
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: