4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek
Híreink
Intelligens vagy!Furcsának tartják azt, aki beszélget kedvencével, de úgy tűnik, ez nem az, amire ilyenkor gondolunk.
Folyamatos hírek Fülöp kutyusról!
Sok olyan gyümölcs létezik, ami a kutya szervezetére nézve is egészséges, de vannak olyanok is, amik halálos kimenetelűek lehetnek.
Mázlit, a fiatal kan kutyust Tiszalökön ütötte el egy autós, majd továbbhajtott
"Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?"
Sajnos az áprilisi, bolond időjárás nem kedvez a szabadtéri programoknak :( Mivel a hétvégére is hűvöset, szelet és esőt jeleznek, szomorúságunkra a Kutyajó Hétvégét nem tudjuk a tervezett időpontban megtartani!
A Mályi Madármentő Állomás arra figyelmeztet, hogy a hideg, szeles időjárás miatt nagy bajban vannak az Afrikából hazatérő fecskék.
Fülöp bejelentkezik
Fülöp már farok csóválva fogad bennünket minden alkalommal. Két óránként kap kis adag élelmet, melyet jó esetben illedelmesen leülve vár meg, míg szervírozásra kerül. Ha türelmetlenebb, akkor pedig kiszolgálja magát
Fülöp mára valóban egy jelkép lett. Sajnos az emberi kegyetlenség jelképe is, de olvasva az üzeneteket, kommenteket, az utalások közleményeit, látva azt a megmozdulást, amit szörnyű sorsa elindított: az Emberség, a Szeretet és Összefogás jelképe is !
vissza  2  3  4  ... 65  66  67  68  előre 

Ön melyik kutyust látná szívesen a 2017. évi kártyanaptárunkon?
Alíz és Arany
Frida
Fagyi
Gedeon
Káposzta
Leó
Hunor
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: