4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek
Híreink
Azt gondoljuk minden évben, hogy erre a fontos információra már nem kell felhívni a kutyatartók figyelmét. Az élet sajnos mégis rácáfol erre.
A nyár nem csak a várva családi nyaralást, strandolást, nagy kirándulásokat hozza magával, hanem sajnos a sokszor hetekig tartó kánikulát és szárazságot. A rekkenő hőség a mi napjainkat is kellemetlenné teszi, házi kedvenceikre pedig számos veszély leselkedik ebben az évszakban. Azért, hogy valóban gondtalan legyen a nyári pihenés, fontos néhány szabályt betartani négylábú kis társaink gondozása során.
A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület logójában korábban egy csiga volt látható, ami egyrészt azt szimbolizálta, hogy lassan, de biztosan elérik a céljaikat.
2017. június 25. Megkínzott lakóink kiemelt gazdikereső napja!
Szurkolók az állatkínzás ellen! Emberek!!! -ha nektek is elegetek van az állatkínzásból, -ha nektek is elegetek van, hogy az állatoknak nincsenek jogaik akkor gyertek, és tartsatok velünk egy demonstráció keretén belül emeljétek fel a hangotokat!
Az óriási fájdalom és üresség mögött, mindannyiunkban az a kérdés dübörög: MIÉRT, MIÉRT, MIÉRT????????
Décsi Kósa Enikő - ideiglenes befogadónk- sorai: Idiség az én szemszögemből. Emlékszem,repkedtek a mínuszok,süvített a fagyos szél.Valahogy segíteni szerettünk volna az elárvult,rácsok mögött fagyoskodó állatokon. Így lettünk ideiglenes befogadók.
Vasmegyeren élt hónapok óta
Egy konténerből hallatszott a kétségbeesett visítás...
Kemecséről kaptuk a bejelentést az újabb elvágott nyakú kutyusról
vissza  2  3  4  ... 67  68  69  70  előre 

Ön melyik kutyust látná szívesen a 2017. évi kártyanaptárunkon?
Alíz és Arany
Frida
Fagyi
Gedeon
Káposzta
Leó
Hunor
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: