4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek
Híreink
Már javában dübörög Nyíregyháza belvárosában a Karácsonyi Forgatag!!!!
Életük eddigi egyetlen szerencséje, hogy voltak olyan emberek, állatbarátok, akik nem hagyták magukra őket. Felszedték őket az út széléről, az árokból, a mező közepéről, ahol összebújva rettegtek és fagyoskodtak. Kaptak egy esélyt egy jobb életre, egy esélyt arra, hogy ők is családban nőhessenek fel.
Ha te is olyan vagy, mint a legtöbb kutyás gazdi, akkor előbb vagy utóbb elgondolkodsz majd azon, hogy ha egy kutya ilyen csodálatos, kettő még jobb lenne! Azonban fontos tudni, hogy a kutyák összeszoktatása nem feltétlenül egyszerű feladat.
A menhely nem fogadja?? Az állatvédők miért nem segítenek? A menhelynek ez a dolga! A menhelyre kell vinni, a menhelyen meg kell oldaniuk…
Sok könnyet látott már ez a menhely. Sírunk, ha gyógyíthatatlan egy védencünk, ha nehéz döntéseket kell hoznunk, ha nem tudunk annyit segíteni nekik, mint szeretnénk, ha látunk itt felnőni kutyákat, akik senkinek nem kellenek.
Nyíregyháza belvárosa már ünnepi fényben pompázik... Mi is felkészültünk a segíteni kész Állatbarátok rohamára
Áron már 9 éves. Kis testű , van még jó pár éve. Talán még pont 6. Annyi , mint mióta nálunk van. Iszonyú hosszú idő ez, ha egy kutyaéletet veszünk alapul.
Köszönjük, hogy vagy nekünk. Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Anita Munkácsi!
Tegnap délután érkezett hozzánk. Latte lett a neve nálunk.
Nemrég beszámoltunk arról, hogy az Orha Művek Kft. ügyvezetője, Orha József és csapata komoly munkálatokat kezdett nálunk. Jocó nagyon régi, kiemelt támogatónk, igazi állatbarát, nem mellesleg kiváló sportoló. Fantasztikus ember, aki mindig akkor bukkan fel, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.
vissza  2  3  4  ... 73  74  75  76  előre 

Ön melyik kutyust látná szívesen a 2017. évi kártyanaptárunkon?
Alíz és Arany
Frida
Fagyi
Gedeon
Káposzta
Leó
Hunor
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: