4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek
Híreink
Már megosztottuk veletek korábbi cikkünkben, hogy mennyi rossz állapotú, elhanyagolt szőrzetű puli és puli mix került gondozásunkba.
Míg külföldön továbbra is hódít a különleges küllemű, csodálatos természetű ősi magyar kutyafajta, a puli, addig mi magyarok - ismét - nem igazán tartjuk becsben egyik nemzeti kincsünket.
Az extrém hideg a nem csak a mi és a házi kedvencek életét nehezíti meg, de számos, vadon élő állat küzd meg nap mint nap az életben maradásért.
Szilveszter előtt kaptuk a bejelentést, mely szerint egy kutya a nyíregyházi Viola utca környékén kóborol nagyon rossz állapotban...... Kerestük, de eltűnt, nem találtuk napokon keresztül. Szilveszter közeledtével veszélyben volt az élete, de hiába minden erőfeszítés, sajnos nem akadtunk a nyomára.... Január első napjaiban azonban felbukkant ugyan azon a környéken. Segítőkész állatbarátok befogták, így rohantunk érte. Megkönnyebbültünk, hogy végre biztonságba helyezhetjük......
Nyírszőlősben találtak rá a kb. 8 hónapos staffordshire jellegű szukácskára. Egyik mellső lába rendellenesen kettényílva, nyakában szorosan lánc....
Mindenki életében történhetnek váratlan események, olyan esetek, melyekre nem tudunk időben felkészülni. A költözés véleményünk szerint azonban nem ilyen....hiszen azt meg kell szervezni, pakolni, lakást eladni, lakást keresni.
Munkánk során annyi rosszat tapasztalunk, hogy sokszor megrendül az emberi jóságba vetett hitünk, de szerencsére mindig vannak olyanok, akik tetteikkel újra reményt adnak.
Szeretettel várunk minden kedves gazdiságra vágyó embert :) Örökbefogadás mellett a támogatás is szerepet kap ezentúl :)
A további sikeres állatmentési munkánkhoz nélkülözhetetlenek az ideiglenes befogadók!
Karácsony előtt egy héttel, amikor már mindenki az ünnepi készülődés lázában égett egy kis település ABC-je előtt megállt egy autó. A sofőr kiszállt, felnyitotta a csomagtartót, ahonnan kiugrott két kutya. Hűségesen néztek gazdájukra, hogy mi következik most. A gazda azonban visszaült az autóba és elhajtott
vissza  2  3  4  ... 62  63  64  65  előre 

Ön melyik kutyust látná szívesen a 2017. évi kártyanaptárunkon?
Alíz és Arany
Frida
Fagyi
Gedeon
Káposzta
Leó
Hunor
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: