4400 Nyíregyháza, Csatorna u. 2. | Telefon: 06 (42) 727-736 ; 06 (20) 96-05-402 | Számlaszám: 68800109-11035240 | Adószám: 18 79 19 27 - 1 - 15 | Email: allatbarat@allatbarat.com
Főoldal » Hírek
Híreink
A szürke, szmogos időjárás sem vette kedvét az igazi Állatbarátoknak, hogy kilátogassanak Vau-lentin Napunkra.
Stellára a nyíregyházi Gálya utcán találtak rá sérülten. Vélhetően autó ütötte el az apró termetű kutyust.
Egy különleges kampány indult el a menhelyen élő kutyusokért, a menhelyről történő örökbefogadásért. Máskor is volt már ilyen... Mégis mitől különleges???
Biztosan nagyon sok Állatbarát ismeri Samut, az ő történetét - több mint 40 vérző sebbel, sokkos állapotban találtunk rá 2 évvel ez előtt Samura, akit vélhetően állatviadalok során verekedtettek...
Örökbefogadás 4 for Dance módra
Bár sokunkat amúgy hidegen hagy a nagy amerikai szerelem-őrület, a Valentin Nap, mégis hetekig tervezzük, hogy mivel lepjük meg szőrös kis kedvencünket ezen ünnep alkalmából....Ha Ti is így vagytok ezzel, akkor kitűnő programot ajánlunk számotokra!
Minden Állatbarát adójának 1 % -a óriási segítség, életmentő lehet, hiszen állami támogatás híján ez a legfőbb forrás, amiből állataink ellátást, gyógykezelését, oltását, ivartalanítását és az Állatotthon fenntartását biztosítani tudjuk évről évre.
A menhelyek legesélytelenebb lakói az öreg kutyák. Mindenki cuki, pici kölyökkutyát szeretne örökbe fogadni.
Már megosztottuk veletek korábbi cikkünkben, hogy mennyi rossz állapotú, elhanyagolt szőrzetű puli és puli mix került gondozásunkba.
Míg külföldön továbbra is hódít a különleges küllemű, csodálatos természetű ősi magyar kutyafajta, a puli, addig mi magyarok - ismét - nem igazán tartjuk becsben egyik nemzeti kincsünket.
vissza  2  3  4  ... 62  63  64  65  előre 

Ön melyik kutyust látná szívesen a 2017. évi kártyanaptárunkon?
Alíz és Arany
Frida
Fagyi
Gedeon
Káposzta
Leó
Hunor
   Cikk ajánlása ismerősnek
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

A címzett e-mail címe:

Az Ön neve:

Az Ön e-mail címe: